Mijn advies 
 
De sfeer en uitstraling van een huis wordt bepaald door het huis zelf, de bewoners en het interieur. Als vormgever zorg ik voor de juiste balans. In mijn ontwerp let ik op lichtinval, het volume van de ruimtes, en gebruik van materialen.

Ik geef advies bij:

  • een nieuw interieur
  • een aanpassing van het bestaande interieur
  • de aanschaf van meubelen en stoffering
  • toe te passen kleuren en materialen.
Van ontwerp tot realisatie 
Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik de wensen. Na een overgekomen honorarium maak ik een plan van aanpak. Stemt u in met dit voorlopig plan, start ik met de ontwerpfase. Het ontwerp bevat ruimtelijke indelingen, een kleurenpalet, materiaalstaven en sfeercollages.
 
 
Contactgegevens 
Sven Mettivier Meijer
Zandvoort 26
3958 CT Amerongen

© Interieurvormgever Sven Mettivier Meijer